Seneste nyt

Gå på opdagelse i de seneste nyheder om Leg For Dig og udforsk legen i vores podcastunivers.

Artikler

Hold dig opdateret om projektets udvikling og få indblik i deltagernes undersøgelser af legens muligheder og betydning for børn og unges trivsel, udvikling og læring.

Legen er med, når unge vikler sig ud af barndommen og ind i ungdommen

Alle børn har et ønske om at lege. Det gælder også de lidt større børn, selvom de måske ikke selv føler, at de leger mere. Større børn og unge leger nemlig stadig i høj grad – de kalder det ofte bare noget andet, og det kan have nogle anderledes udtryksformer, som det er vigtigt at være opmærksom på. Leg For Dig sætter derfor stort fokus på at møde og inddrage de store børn.

Læs mere »

Leg For Dig starter tæt samarbejde med 12 udvalgte profilinstitutioner

Leg For Dig har ud fra et stort ansøgerfelt nu udvalgt sine 12 profilinstitutioner blandt landets dagplejere, daginstitutioner og skole-/fritidstilbud, som skal være med til at udforske legens betydning for børn og unges trivsel, udvikling og læring. Mød to af de deltagende institutioner som bl.a. ser frem til at arbejde med inklusion i legefællesskabet og inddragelse af børn og unges perspektiver på leg.

Læs mere »

Videoer

Vores videoer skabes i samarbejde med Playful Learning programmet. Heri finder du mange indsigtsrige snakke om leg og læring.

Podcast

Leg For Dig er en del af Playful Learning-programmet, hvis formål er at fremme og udvikle en mere legende tilgang til børns udvikling og læring.
I P+L podcasten inviteres du ind i et lege- og lydunivers med børn og unges trivsel, udvikling og læring i højsædet.

Nyhedsbrev om Leg For Dig

Den bedste måde at holde dig opdateret på udviklingen i projeket.