Seneste nyt

Gå på opdagelse i de seneste nyheder om Leg For Dig og udforsk legen i vores podcastunivers.

Artikler

Hold dig opdateret om projektets udvikling og få indblik i deltagernes undersøgelser af legens muligheder og betydning for børn og unges trivsel, udvikling og læring.

Kan legen hjælpe børn i udsatte positioner tilbage i fællesskabet?

Leg er værdifuld for alle børn, men når der er tale om børn, der af den ene eller anden årsag befinder sig i en udsat position, kan der være grund til at give legen ekstra pædagogisk opmærksomhed. For om du er udsat eller ej, så er legen det vigtigste i et barns liv. Og det er problematisk, hvis man mangler positive erfaringer med at indgå i leg.

Læs mere »

Når gamle vaner skal brydes i efter- og videreuddannelsen

I Leg For Dig arbejdes der med at udvikle innovative og nytænkende efter- og videreuddannelses formater. Men hvordan tænker man i nye baner, når det kommer til den traditionelle undervisning? En ting er i hvert fald sikkert; man bliver nødt til at vinke farvel til nogle af de gamle vaner. Og det kan være svært. For hjernen er svær at snyde, fortæller en ekspert i vanebrud.

Læs mere »

Videoer

Vores videoer skabes i samarbejde med Playful Learning programmet. Heri finder du mange indsigtsrige snakke om leg og læring.

Podcast

Leg For Dig er en del af Playful Learning-programmet, hvis formål er at fremme og udvikle en mere legende tilgang til børns udvikling og læring.
I P+L podcasten inviteres du ind i et lege- og lydunivers med børn og unges trivsel, udvikling og læring i højsædet.

Nyhedsbrev om Leg For Dig

Den bedste måde at holde dig opdateret på udviklingen i projeket.