Seneste nyt

Gå på opdagelse i de seneste nyheder om Leg For Dig og udforsk legen i vores podcastunivers.

Artikler

Hold dig opdateret om projektets udvikling og få indblik i deltagernes undersøgelser af legens muligheder og betydning for børn og unges trivsel, udvikling og læring.

Leg For Dig webinar: Blik for leg – om børns egen legekultur

Leg For Dig præsenterer et spændende webinar, det vil gøre dig klogere på børns egen legekultur, som de former, udøver og arver fra hinanden i den frie, selvstyrede leg. Og om hvordan voksne i dag har en afgørende rolle for børns leg, og hvordan voksne kan styrke og svække legekulturens udfoldelse gennem tilrettelæggelsen af pædagogikken, hverdagsrutinerne, den fysiske indretning og holdninger.

Læs mere »

En Hemmelig Klub om indadvendt leg

I dette afsnit af Leg For Dig podcast skal det handle den nogle gange lidt usynlige legeform: nemlig den indadvendte leg, og hvordan man kan skabe mere plads til den i en verden, der ofte lægger op til den udadvendte leg. I studiet har vi besøg af legekunstnerduoen En Hemmelig Klub, der bl.a. står bag verdens første legeplads for indadvendt leg.

Læs mere »

Leg For Dig webinar: Risikofyldt leg

Hvordan kan risikofyldt leg styrke børns udvikling, gåpåmod og trivsel i dagtilbud? Kan vi skubbe til en forsigtighedskultur, hvor børn skærmes for usikkerhed og risici i mere udfordrende og eventyrlystne lege?

Læs mere »

Videoer

Vores videoer skabes i samarbejde med Playful Learning programmet. Heri finder du mange indsigtsrige snakke om leg og læring.

Podcast

Leg For Dig er en del af Playful Learning-programmet, hvis formål er at fremme og udvikle en mere legende tilgang til børns udvikling og læring.
I P+L podcasten inviteres du ind i et lege- og lydunivers med børn og unges trivsel, udvikling og læring i højsædet.

Nyhedsbrev om Leg For Dig

Den bedste måde at holde dig opdateret på udviklingen i projeket.